Нова технічна брошура Робочої групи WG C2.18 Дослідницького комітету C2 “Функціонування електричних систем та управління”

Шановні колеги!

До Вашої уваги надаємо анотацію нової технічної брошури № 917 – «Системи захисту та контролю глобального моніторингу – підтримка прийняття рішень для системних операторів».

Ця технічна брошура досліджує інтеграцію систем глобального моніторингу (WAM) і глобального моніторингу, захисту та управління (WAMPAC) щодо підтримки прийняття рішень для процесів диспетчерського керування сучасних енергосистем. Це підкреслює потребу в синхронізованих технологіях вимірювання, які забезпечуються блоками вимірювання фазора (PMU) для спостереження та ефективного керування електричною мережею. У брошурі обговорюються різні програми та часові рамки для процесів прийняття рішень за допомогою вимірювань синхрофазора, починаючи від контролю в реальному часі і закінчуючи аналізом після події. Ділячись практичним досвідом, наголошено на проблемах і перевагах, пов’язаних із розгортанням систем WAM і WAMPAC у стандартних диспетчерських процедурах, і надаються рекомендації щодо напрямків подальших досліджень і розробок.

Члени CIGRE мають безкоштовний доступ до технічної брошури (натиснути тут)

Вартість брошури для тих, хто не є членом CIGRE, вказана у відповідному розділі електронної бібліотеки (натиснути тут)

Якщо Ви бажаєте придбати дану брошуру, будь ласка, зверніться до українського національного комітету CIGRE.

КатегоріїNews