Registration to the Virtual Centennial Session continues

Шановні колеги!

Нагадуємо Вам, що з середи по п’ятницю 18-27 серпня 2021 року відбудеться Ювілейна Сесія CIGRE 2021 в м. Париж (Франція).

У бажаючих ще є можливість зареєструватися на глобальну подію для обміну досвідом в галузі енергетичних систем!

З умовами участі в Сесії CIGRE 2021 можна ознайомитися на нашому сайті: https://cigre.org.ua/events/english-cigre-session-2020/registration/

Реєстрація учасників та оплата участі в віртуальній Сесії CIGRE для громадян України проводиться тільки через Центральний офіс CIGRE за посиланням https://session.cigre.org/registration

Для реєстрації колективного члена CIGRE, Вам необхідно ввести колективний номер члена CIGRE.

Під час реєстрації у Вас можуть виникнути питання, на які український НК CIGRE підготував відповіді

1. Питання: Яка кінцева дата реєстрації?

Відповідь: Дати закінчення реєстрації немає, але якщо делегати хочуть подати свої матеріали на Сесію, то це важливо зробити до кінцевих термінів Дослідних комітетів на https://session.cigre.org/special-reports. Реєстрація на Сесію дає право подати матеріали.

2. Питання: Якщо колективний член CIGRE хоче зареєструватися на віртуальну Сесію 2021 скільки делегатів може реєструватися під членським номером?

Відповідь: Якщо номер колективного члена починається з (2), то 6 делегатів може реєструватися за спеціальної ціною члена CIGRE, якщо номер починається з (3), то 3 делегата.

3. Питання: Які є варіанти, якщо колективний член CIGRE не може сплатити внесок  картою?

Відповідь: 2 опції: Надішліть банківський переказ, як можна найшвидше, щоб підтвердити реєстрацію, або надішліть дані кредитної картки групі реєстрації, і центральний офіс подбає про оплату безпосередньо. Якщо компанія реєструється тільки на віртуальну сесію, то ціна для кожного учасника 395 євро за тарифом як для члена CIGRE.

*Ціна 195 євро для тих, хто був зареєстрований раніше, і хоче свій платіж перенести на Сесію 2022.

4. Питання: Якщо делегат хоче перенести свою оплату на Сесію 2022 і не брати участь у віртуальній Сесії чи повинен національний комітет оповістити офіс?

Відповідь: Так.

5. Питання: Якщо делегат, зареєстрований на Сесію 2021 захоче повернути гроші, то який крайній термін для цього?

Відповідь: До того як розпочнеться Сесія.