Paris Session 2022

Паризька сесія 2022 року повернеться до свого традиційного формату особистої зустрічі. Тепер французьким урядом дозволено збирати в приміщеннях до 5000 осіб, тож зрозуміло, що наш унікальний захід відбудеться в форматі, який ми цінуємо найбільше.


Наше дослідження, після проведення віртуальної сесії сторіччя, показало нам, що наша спільнота CIGRE прагне повторного спілкування віч-на-віч. Нове явище – «цифрова втома» – означає, що існує великий відкладений попит на подію формату особистої зустрічі.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити успішне та безпечне проведення події. Ми очікуємо, що зменшення захворюваності на Covid буде становити меншу загрозу для нашого заходу, і ми очікуємо на велику кількість відвідувачів, можливо, навіть рекордну. Ранній інтерес та реєстрація вже показують, що спільнота CIGRE знову готова до формату особистої зустрічі.

Також корисно знати, що:
– Усі наші учасники з нетерпінням чекають на можливість поділитися інформацією про найостанніші інновації, послуги та продукти.
– Франція відкрита для бізнесу. Про те, чого очікувати на кордоні, у місті тощо, можна прочитати тут ( https://session.cigre.org/covid-19-information).
– На нашому майданчику буде суворе дотримання вимог Covid протоколів.

Визнаючи, що подорожі все ще залишаються викликом для деяких із наших членів, які знаходяться на більш віддалених територіях, тому віддалена цифрова можливість відвідування буде доступна як практична та цінна альтернатива для тих, хто цього разу не зможе приєднатися особисто до нас у Парижі.

Ціна віддаленого відвідування така ж, як і для особистого відвідування. Це тому, що в будь-якому випадку ви все одно отримуєте доступ до більш ніж 950 технічних документів, що охоплюють всі сфери енергосистеми. Вся важлива інформація для серйозного професіонала в системі електропостачання. Якщо ви візьмете участь дистанційно, ви також заощадите значні витрати на міжнародні подорожі та проживання в Парижі.

З «відновлювальним денним світлом», видимим у дальньому кінці цього тунелю Covid, CIGRE повністю віддана цьогорічній особистій події в прекрасному Парижі. Ми з нетерпінням чекаємо возз’єднання з вами та будемо раді вітати вас у місті світла та в будинку, де CIGRE було засновано понад 100 років тому!

Приєднуйтесь до нас на першій сесії нашого другого століття 28 серпня – 2 вересня 2022 року, Палац конгресів у Парижі, Франція.