Webinar “Network Protection Performance Audits”

Шановні члени CIGRE!

Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі на тему: «Перевірки ефективності релейного захисту електричних мереж».

Дата проведення: 16 червня 2021 року
Початок вебінару: 14:00-15:00
Форма проведення: віртуально
Участь безкоштовна

Беручи до уваги швидкі зміни, які відбуваються в мережах передачі та розподілу електричної енергії, та все коротший очікуваний термін експлуатації  цифрових пристроїв релейного захисту, потреба  в перевірках ефективності дії релейного захисту, як складова частина управління системами релейного захисту протягом експлуатаційного періоду, стає необхідністю.

Можливості та  доступність програмних комплексів  аналізу усталеного режиму основної частоти енергосистеми, які базуються на векторних вимірюваннях та аналізі дії релейного  захисту тепер дозволяють проводити перевірки ефективності захистів в широкому діапазоні.

Обсяг  діяльності робочої групи полягав  у визначенні  можливостей, переваг та вимог щодо використання власного програмного забезпечення аналізу роботи енергосистеми та релейного захисту для проведення перевірок поведінки пристроїв релейного захисту систем передачі та розподілу, що включають сотні або тисячі пристроїв релейного захисту. Вебінар буде проводити  Пітер Ватсон, координатор робочої групи CIGRE B5.47, “Перевірки ефективності релейного захисту електричних мереж “. Матеріали опубліковані в Технічній брошурі №800, 2020р. (доступна на www.e-cigre.org).

Для реєстрації перейдіть за посиланням: https://register.gotowebinar.com/register/1484001362601817870

Технічні брошури можуть вільно завантажувати члени CIGRE. Якщо ви не є членом CIGRE, приєднуйтеся до спільноти CIGRE за посиланням (натиснути тут)