Запрошуємо долучитися до роботи в новій робочій групі Дослідницького комітету CIGRE А1

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас на перше засідання Робочої групи Українського національного комітету CIGRE: WG А1.1 UA «Актуальні напрямки розвитку обертових електричних машин з врахуванням впровадження відновлюваних джерел енергії в ОЕС України та енергосистемах світу».

Мета створення робочої групи:
Розробити рекомендації по проектуванню, монтажу, налагодженню та експлуатації обертових електричних машин з врахування широкого впровадження ВДЕ в ОЕС України та ЕЕС світу, що можуть бути в послідуючому використані про розробці нормативної документації.

Сфера застосування:
Рекомендації створюються для забезпечення надійної роботи сучасних енергосистем, що характеризуються паралельною синхронною роботою обертових електричних машин та ВДЕ на основі інверторних технологій силової електроніки (СЕ) та асинхронних машин.

Результати роботи РГ:
Звіт роботи РГ. Технічна брошура та статті. Конференції/семінари/наукові документи, що надають огляд результатів з аналізом проблем, які можуть виникнути в процесі впровадження рекомендацій по проектуванню, монтажу, налагодженню та експлуатації обертових електричних машин з врахування широкого впровадження ВДЕ в ОЕС України та ЕЕС світу, що можуть бути в послідуючому використані про розробці нормативної документації.

Засідання відбудеться під головуванням віцепрезидента УНК CIGRE, голови технічного комітету Бондаренка Юрія Миколайовича та керівника робочої групи, д.т.н. Агамалова Олега Миколайовича 1 червня 2022 року о 14:00.

Керівник робочої групи
Агамалов Олег Миколайович

КатегоріїNews