Webinar “Protection, Automation and Control Architectures with Functionality Independent of Hardware”

Шановні члени CIGRE!

Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі на тему: «Архітектури захисту, автоматизації та керування з функціональністю, незалежною від апаратного забезпечення».

Дата проведення: 27 березня 2023 року
Початок вебінару: 14:00-15:30
Форма проведення: віртуально
Участь безкоштовна

Наразі функції захисту, автоматизації та керування (PAC) поєднуються з апаратним забезпеченням, а ступінь зв’язку залежить від конкретної конструкції. Пристрої PAC та їх виробничіі цикли коротші порівняно з операційним  циклом експлуатації встановленої системи PAC. Обидва вони набагато коротші, ніж експлуатаційний  цикл встановленого основного обладнання. Нові концепції мають роз’єднати ці експлуатаційні  цикли, створюючи переваги для користувачів, системних інтеграторів і виробників. Цей вебінар представляє нові архітектури PAC із вводом/виводом (введення/виведення), апаратним забезпеченням обробки та розділеними функціями для оптимальних життєвих циклів, а також розробляє критерії та умови, щоб мати можливість використовувати апаратно-незалежне програмне забезпечення функцій PAC, як описано в CIGRE TБ-891. Робоча група розробила дві перспективні технічні концепції на основі IED з використанням стандартизованого проміжного програмного забезпечення та централізованої системи захисту та управління (CPC). Описано ці концепції та пов’язані з ними вимоги, обмеження, еталонні архітектури, очікувані можливості, виклики та подальші сфери стандартизації та інновацій. Цей вебінар представляє Томас РУДОЛЬФ, керівник робочої групи CIGRE B5.60 «Архітектури захисту, автоматизації та керування з функціональністю, незалежною від апаратного забезпечення», яка опублікувала технічну брошуру 891 (доступна на www.e-cigre.org) у 2023 році.

Для реєстрації перейдіть за посиланням:

https://register.gotowebinar.com/register/5530866064398075919?source=CIGRE+website

Технічні брошури можуть вільно завантажувати члени CIGRE. Якщо ви не є членом CIGRE, приєднуйтеся до спільноти CIGRE за посиланням (натиснути тут)