Нова технічна брошура Робочої групи WG B4.83 Дослідницького комітету B4 “Системи постійного струму та силова електроніка”

Шановні колеги!

До Вашої уваги надаємо анотацію нової технічної брошури № 867 – «Введення в експлуатацію контролерів гнучких систем передачі змінного струму (FACTS), тестування на відповідність та перевірки моделі».

У цій технічній брошурі представлені найкращі методи введення в експлуатацію та тестування на відповідність різних типів контролерів FACTS. Чотириетапний процес, що включає обладнання, підсистему, введення в експлуатацію системи та тести на відповідність мережі, обговорюється у застосуванні до всіх контролерів FACTS. Обговорюється кілька практичних прикладів, включаючи різноманітні підходи та вимоги в різних країнах. Подальші представлені приклади включають тести введення в експлуатацію для загальносистемних схем управління та захисту з контролером FACTS, що забезпечує позитивний внесок у загальну динамічну продуктивність енергосистеми. Нарешті, у технічній брошурі представлені приклади аналізу валідації моделі шляхом порівняння виміряних і змодельованих відповідей контролерів FACTS. Наведено різні приклади для різних типів  контролерів FACTS і використання різних інструментів моделювання, включаючи середньоквадратичну (RMS), автономний електромагнітний перехідний процес (EMT) і EMT в реальному часі на основі апаратного моделювання в контурі (HIL).

Члени CIGRE мають безкоштовний доступ до технічної брошури (натиснути тут)

Вартість брошури для тих, хто не є членом CIGRE, вказана у відповідному розділі електронної бібліотеки (натиснути тут)

Якщо Ви бажаєте придбати дану брошуру, будь ласка, зверніться до українського національного комітету CIGRE.

КатегоріїNews