Запрошуємо долучитися до роботи в новій робочій групі Дослідницького комітету CIGRE С5

Шановні колеги!

Інформуємо Вас, що в рамках Українського НК  CIGRE / ГС «СІГРЕ-Україна» створена робоча група WG C5.1 UA: «Керування попитом (Demand Response-DR) в ОЕС України».

Запрошуємо експертів і фахівців увійти до складу робочої групи і взяти участь в підготовці документів для реалізації концепції керування попитом. 

Підтвердження щодо участі в роботі  WG  C5.1 UA прохання надіслати до 2 липня 2021 року на електронну адресу: cigre.ukraine@ukr.net

Мета створення робочої групи:

Розробити рекомендації зі створення передумов широкого та швидкого впровадження технології DR передусім на потужних промислових підприємствах України. Забезпечити можливість інтеграції великих обсягів ВДЕ без будівництва додаткових джерел генерації з викопного палива. Розробка зрозумілого, широкому загалу споживачів електричної енергії, алгоритму дій (дорожньої карти) по участі в роботі окремих сегментів ринку електроенергії і впровадження пілотних проєктів.

В результаті роботи робочої групи будуть розроблені інформаційні матеріали та документи, що надають огляд результатів з аналізом проблем, які можуть виникнути в процесі впровадження DR для балансування ОЕС України з відповідними рекомендаціями до шляхів їх вирішення. Для ознайомлення  з технічним завданням щодо створення робочої групи  перейдіть за наступним посиланням.

Перше засідання робочої групи відбудеться 14 липня 2021 року в 11:00 у форматі відео-конференції під головуванням Віце-президента ГС «СІГРЕ-Україна» Бондаренка Юрія Миколайовича та керівника робочої групи Касіча Юрія Петровича.

Керівник робочої групи
Касіч Юрій Петрович

Секретар робочої групи:
Василюк Іван Вікторович
ivan.vasyliuk@enpaselectro.com

КатегоріїNews