Вебінар “Імітаційні моделі електромагнітних перехідних процесів для дослідження впливу на великі системи в енергетичних системах, з великим розповсюдженням генерації, підключеної до інвертора”

Шановні члени CIGRE!

Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі на тему: «Імітаційні моделі електромагнітних перехідних процесів для дослідження впливу на великі системи в енергетичних системах, з великим розповсюдженням генерації, підключеної до інвертора».

Дата проведення: 20 квітня 2023 року
Початок вебінару: 11:00-12:45
Форма проведення: віртуально
Участь безкоштовна

Цей вебінар підсумовує роботу, виконану робочою групою CIGRE C4.56, яка згодом була опублікована в технічній брошурі 881. У ньому обговорюється детальне та систематичне моделювання системи живлення всієї системи на основі моделювання електромагнітних перехідних процесів (EMT) для великих енергосистем із високим проникненням інвертора на базі ресурсів (IBR), де звичайні інструменти симуляції фазового домену можуть не працювати. Потім обговорюється рівень деталей, який необхідно включити в модель IBR EMT, щоб зробити її придатною для досліджень впливу на систему великої зони. Також обговорюються підходи до систематичної розробки та тестування загальносистемних моделей ЕМТ. Нарешті, у ньому представлено кілька практичних прикладів використання цих широкозонних моделей EMT у всьому світі та надану ними інформацію, яку інакше не могли б отримати звичайні моделі фазового домену.

Для реєстрації перейдіть за посиланням:

https://register.gotowebinar.com/register/5530866064398075919?source=CIGRE+website

Технічні брошури можуть вільно завантажувати члени CIGRE. Якщо ви не є членом CIGRE, приєднуйтеся до спільноти CIGRE за посиланням (натиснути тут)