Вебінар “Кібербезпека постачальників електроенергії у випадку аварійних ситуацій”

Шановні члени CIGRE!

Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі на тему: «Кібербезпека постачальників електроенергії у випадку аварійних ситуацій».

Дата проведення: 20 січня 2022 року
Початок вебінару: 15:00-16:00
Форма проведення: віртуально
Участь безкоштовна

У цьому вебінарі узагальнена технічна брошура 840 «Кібербезпека постачальників електроенергії у випадку аварійних ситуацій». Під час вебінару будуть представлені результати досліджень робочої групи D2.50 щодо відновлення кіберзахисту після широкомасштабних аварій.

Відповідно до концепції мереж майбутнього в технічній брошурі запропоновано кілька варіантів рішень для покращення співпраці між електроенергетичними компаніями та підтримуючими організаціями: державними установами, правоохоронними органами та підрядниками, які беруть участь у широкомасштабній діяльності з відновлення після аварій. Для аналізу запропонованих рішень використовуються три показники ефективності: швидкість розгортання, швидкість відгуку та ступінь складності.

Цей вебінар проведе Денніс Холстейн (Dennis Holstein, US), організатор робочої групи CIGRE D2.50. Дана технічна брошура ТБ 840 опублікована у 2021 році та доступна для завантаження в електронній бібліотеці www.e-cigre.org.

Для реєстрації перейдіть за посиланням:

https://register.gotowebinar.com/register/5530866064398075919?source=CIGRE+website

Технічні брошури можуть вільно завантажувати члени CIGRE. Якщо ви не є членом CIGRE, приєднуйтеся до спільноти CIGRE за посиланням (натиснути тут)