ТРЕТЯ КОНФЕРЕНЦІЯ SEERC 2021

Від себе особисто та від Австрійського національного комітету CIGRE, запрошуємо Вас долучитися до участі у 3-й конференції Регіональної ради Південно-Східної Європи CIGRE (SEERC) у Відні.

Конференція відбудеться у Відні, з 29 листопада по 2 грудня 2021 року.

Регіональна рада Південно-Східної Європи CIGRE (SEERC) поширює філософію CIGRE – як основного центру обміну інформацією та знаннями у Південно-Східній Європі. Тісна співпраця між цими країнами в рамках SEERC пропонує кращі можливості для розвитку майбутньої електромережі та ринку для забезпечення безпечного та надійного електропостачання більш ніж 200 мільйонів жителів країн – членів SEERC.

Відень – столиця та найбільше місто Австрії, ви маєте можливість ознайомитися з різноманітною інформацією про історію та культуру міста, відвідати всесвітньо відомі пам’ятки, такі як замок Шенбрунн, собор Святого Стефана, будинок Гундертвассера. Відень також є домівкою для 19-ти університетів, і тому ми називаємо його важливим австрійським центром досліджень та науки.

Тема конференції SEERC: «Співпраця – Стабільність – Майбутнє».

Мета конференції – не лише обмін останніми дослідженнями, а й надання уявлення про майбутнє електромереж та ринків електроенергії в регіоні SEERC. Майбутні виклики можна вирішити лише спільною роботою, тому ця конференція також має стати місцем для зміцнення існуючих партнерських відносин та початком нової співпраці.

Теми конференції:

«Перехід до енергосистем майбутнього у регіоні SEERC»;

«Транскордонне співробітництво в регіоні SEERC»;

«Інновації та нові технології в регіоні SEERC».

Я також радий повідомити, що на нашій конференції буде панель на тему «Історія електроенергетичної системи в регіоні».

Я з нетерпінням чекаю на Вас у Відні у 2021 році.

З найкращими побажаннями,
Клеменс Райх
Голова CIGRE-SEERC
та голова Австрійського національного комітету CIGRE