Webinar “Implementation of Long AC HV and EHV cable systems”

Шановні члени CIGRE!

Запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі на тему: «Застосування довгих кабельних ліній змінного струму високої та надвисокої напруги».

Дата проведення: 04 березня 2021 року
Час проведення: 13:30 до 14:45
Форма проведення: віртуально
Участь безкоштовна

Кабельні лінії надвисокої напруги підземного прокладання відомі досить давно, але їх просування було обмежено великою ємністю та діелектричними втратами, а також відносно низькими значеннями номінального струму порівняно з повітряними лініями.
Труднощі з розташуванням нових повітряних ліній спонукають до розгляду питання використання довших підземних кабельних ліній, як це продемонстровано в великій кількості проєктів довгих кабельних ліній змінного струму. Технічна брошура 680 розкриває більшість аспектів впровадження довгих кабелів змінного струму як наземного , так і підводного розташування.
Детальна інформація про пошук місця пошкодження, прокладання кабелів за допомогою безтраншейних технологій наведена у спеціальних технічних брошурах (TБ 773 та 770). Інформацію про номінальні струми також знайдете в цих технічних брошурах.

Теми, які висвітлені в TБ 680:
• Сучасний стан розвитку
• Труднощі впровадження.
• Проєктування.
• Монтаж.
• Моніторинг.
• Технічне обслуговування

Крім того, в технічній брошурі зібраний досвід багатьох проєктів.

Вебінар проводитимуть Фаб’єн Ренодін та Волькер Верле, члени робочої групи CIGRE B1.47.

Застосування довгих кабельних ліній змінного струму високої та надвисокої напруги” – матеріал опублікований у Технічній брошурі 680 (доступна на www.e-cigre.org).

Для реєстрації перейдіть за посиланням:

https://register.gotowebinar.com/register/3069343195506430734

Технічні брошури можуть вільно завантажувати члени CIGRE. Якщо ви не є членом CIGRE, приєднуйтеся до спільноти CIGRE за посиланням (натиснути тут)