Паризька сесія 2022 року

Шановні колеги!

Нагадуємо Вам, що триває реєстрація на Паризьку сесію CIGRE 2022. Сесія пропонує унікальні можливості для розширення ваших професійних контактів. Сесія включає багато додаткових заходів, які надають ідеальні умови, як для професійних, так і для неформальних знайомств з новими людьми з усієї спільноти CIGRE та інших галузей. Це провідні світові експерти, впливові особи та професіонали, які представляють різноманітні круги  глобальної енергетичної системи в цілому.

В рамках програми Сесії ви матимете можливість спілкування на нижчезазначених заходах:

  • Вечірній час після церемонії відкриття. Ідеальний неформальний захід, де буде  можливість поспілкуватися з колегами та  познайомитись з новими учасниками заходу.
  • Масштабна  технічна  виставка проходитиме щодня протягом Сесії 2022, де будуть присутні представники індустрії.
  •  Групові  дискусійні зустрічі та семінари. Як частина технічної програми, ці заходи пропонують багато можливостей для взаємодії в професійному середовищі з найрізноманітнішим колом експертів.
  • Стендові сесії, які триватимуть чотири дні, автори представлять свої статті для обговорення з делегатами у відкритому діалозі. 
  • Різноманітні  профільні заходи спільноти CIGRE: «Жінка в енергетиці» (WIE),  NGN для молодих спеціалістів, а також велика кількість зустрічей, таких як Форум CEO.
  • Урочистий  вечір CIGRE, який відбудеться у четвер, 1 вересня. Унікальний паризький захід, який обов’язковий для відвідування всіма професіоналами з особливим приводом – відзначити головну подію, яка проходить раз на два роки.

Якщо ви хочете встановити більше ділових контактів, знайти нових колег і друзів у глобальній енергетичній системі, приєднуйтесь до Паризької сесії 2022 цього серпня!

Інформація про реєстрацію

КатегоріїNews