Паризька сесія 2022 року – Реєстрація для NGN (Мережа Наступного Покоління)

Шановні колеги!

Паризька сесія CIGRE (PARIS SESSION) 2022 року повертається до очного формату. Як і до пандемії, цей знаковий захід проходитиме в Палаці Конгресів у Парижі з неділі 28 серпня по п’ятницю, 2 вересня.
Так само як і для попередніх Сесій, CIGRE дозволить обмеженій кількості NGN (Мережа Наступного Покоління) делегатів відвідати захід безкоштовно. Кожен національний комітет може виділити 2 індивідуальних або колективних членів CIGRE. Ключова умова – дата народження має бути 1987 рік або пізніше.

Для повного використання всіх 122 безкоштовних реєстрацій NGN, які пропонує CIGRE, національні комітети можуть запропонувати «список очікування» NGN. У випадку, якщо залишаться невикористані місця, CIGRE використає списки очікування для повного заповнення кількості безкоштовних реєстрацій. Остаточний список NGN делегатів, яким буде надано безкоштовну реєстрацію, буде надіслано всім національним комітетам 4 травня.

NGN номінанти повинні знати, що після прийняття до NGN реєстрації вони обов’язково повинні будуть зареєструватися безпосередньо в режимі онлайн з 6 травня або через свій національний комітет.
Більш детально про PARIS SESSION 2022:

https://session.cigre.org/2022-cigre-session
https://cigre.org.ua/паризька-сесія-2022-року/

КатегоріїNews