Паризька сесія 2022 року – Рання Реєстрація до 15 травня

Шановні колеги,

Ми раді повідомити, що, як і в більшості країн світу, життя в Парижі повернулося до того, як було на Сесії 2018 року.

Також, незважаючи на сумні виклики війни в Україні, ми можемо повідомити, що зацікавленість делегатів та участь експертів у Паризькій Cесії 2022 року є значною.

CIGRE продовжує свою місію сприяти співпраці та обміну між членами своєї спільноти, і її сесія для цього залишається одним із основних засобів.

Сесія 2022 року триватиме у своєму звичайному форматі, з єдиними обмеженнями щодо дотримання будь-яких правил і санкцій, встановлених урядом Франції.

Реєстрація на Cесію 2022 року відкрита, і ранній курс закінчиться за кілька днів: 15 травня.
Технічна рада та всі навчальні комітети за підтримки Центрального офісу завершили відбір документів, які будуть включені в дебати на цій Cесії через спеціальні звіти та обговорення в групах.

Вперше роботи, відібрані для цієї Cесії, стануть результатом суворого процесу відбору. Оскільки на цій Cесії буде представлено понад 850 чудових робіт, це ще один крок до мети досягнення досконалості Технічної ради.

Це також є першим кроком до визнання документів Сесії міжнародними реферальними системами. Сьогодні в CIGRE Science & Engineering публікуються лише найкращі статті в кожному Дослідницькому комітеті, а тому на них посилаються в SCOPUS.

Детальна програма Cесії розміщена за посиланням (натиснути тут).

КатегоріїNews