Виступ Віце-президента та Голови технічного комітету ГС «СІГРЕ-Україна» Юрія Бондаренка на конференції «ENERGY TALK SHOW ELECTRICITY MARKET 2021»

1 липня 2021 року Віце-президент та Голова технічного комітету ГС «СІГРЕ-Україна» Юрій Бондаренко виступив на конференції «ENERGY TALK SHOW ELECTRICITY MARKET 2021», організатором якої був ENERGY CLUB. Тематика заходу дуже актуальна та важлива для енергетичної галузі України. Зокрема, обговорювалася робота ринку електроенергії в Україні, модернізація українських енергомереж, стратегії та підходи щодо правильного збалансування енергосистеми.

Юрій Бондаренко виступив на конференції з презентацією на тему: «Виклики та основні тенденції розвитку світової енергетики в зв’язку з впровадженням новітніх технологій. Зміни в експлуатації розподільчих мереж». В презентації були представлені ключові світові тренди та інновації в розвитку енергетики, проведений аналіз поточного стану української енергетики та виділені проблемні питання, які потребують термінового вирішення. Також було акцентовано увагу на зростаючій ролі Споживачів на ринку електроенергії України та важливості формування технічної політики в енергетичній галузі.

КатегоріїNews